​Julen starter fredag d. 16. november på Restaurant Nautilus

Nautilus juleplatte

Hjemmelavede kryddersild med urtecreme, løg, kapers & dild

Hjemmelavet lun stegt sild med blomsterkapers & rødløg

Friskpaneret rødspættefilet med friskrørt remoulade

*​

Hjemmelavet hønsesalat med sprød serrano, druer & æble

Lun julepostej med smør rstede champignon, bacon, agurkesalat & rødbeder

Svinekam med rødkål & surt

*

​To slags oste

eller

Ris a´ la mande med lunkirsebærsauce & mandeldrys

Pris pr. person kr. 269,-

Nautilus Julemenu

Serveres hver dag fra kl. 17.30

Forret:

Røget laks med råmarineret fennikel & æble serveres med sennepsdressing toppet med friske urter

Hertil husets friskbagte brød

Hovedret:

Sprødstegt confiteret andelår på bund af mos af kartofler/søde kartofler med karameliserede løg, honning glaserede gulerødder & skysauce

Eller:

Rødvinsbraiserede svinekæber med frisklavet rødkål, dampede æbler & små bagte kartofler hertil sauce bordelaise

Ost:

Tre danske oste med behørigt tilbehør

Dessert:

Ris a´la mande med lun kirsebærsauce

Pris pr. person

3 retter: 349,-

      4 retter: 369,-       

Restaurant Nautilus

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356 - 2950 Vedbæk

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,2 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook