A la carte menu til frokost og aften

​​Hver dag holder Restaurant Nautilus åbent til frokost fra 12-16, hvor det er muligt at bestille fra vores a la carte menu, som til frokost dækker over diverse smørrebrød, salater, sandwich & varme retter hvor alt er hjemmelavet.

Vores aftenservering starter fra 17.30-21.00. Her er det blandt andet muligt at bestille fra vores a la carte menu, som tilbyder en bred vifte af retter, som alle er tilberedt af de bedste råvarer. Til vores aftenservering arbejder køkkenet desuden med fusion i kombination med a la carte.

Fusionsretter i vores menu

​Når man snakker fusion inden for madlavning, betyder det, at man kombinerer forskellige fødevarer eller kogekunster fra andre lande.

Til vores aftenservering kreerer køkkenet fusionsretter med basis i det gode danske køkken, tilført inspiration fra de mange fantastiske internationale køkkener. Det er en kreativ og inspirerende måde at lave

a la carte på.

Så kom ned til vores aftenservering og nyd et nytænkende a la carte måltid, som er kreereret med de bedste råvarer til dig og dit middagsselskab. Hvis ikke fusionskøkkenet lyder som noget for dig, så har vi også vores dagens ret.

Udendørs a la carte på stor terrase

​Når vejret tillader det, kan du nyde vores lækre menu udenfor på vores store terrasse med udsigt over Vedbæk havn og Øresund, det er en dejlig måde at nyde god mad på i godt selskab. Hvis det skulle blive for koldt, har vi fleecetæpper, som du kan låne og varme dig med.

For bordbestilling og nærmere information om a la carte i Vedbæk nær Skodsborg og Nærum, kontakt os gerne på telefon 45 66 18 82 eller e-mail: info@restaurant-nautilus.dk.

Restaurant Nautilus

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356 - 2950 Vedbæk

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,1 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook