Aften

Snacks:

Saltristede mandler & oliven

Roasted almonds & olives

kr. 45,-

Forretter

Starters

​2 stk. Bruchetta med grøn pesto & revet parmesanost

Bruchetta with green pesto and parmesan cheese

kr.59,-​

Røget laks på salat med avokado, æble og sennepsdressing
​Smokes salmon with avocado, apple & mustard dressing​

kr.99,-​

​Gratineret gedeost med blomsterhonning på spæde salater med rødløg, peberfrugt,

​cherrytomater, solsikkekerner, bær, oliven, hjemmelavet pesto & dressing

​Gratin goat cheese with honey, crisp salads, red onions, sunflower seeds, berries

​Olives, pepperfruit, cherrytomatoes & dressing

kr. 99,-

​Friskrørt varmrøget laksemousse med peber på smørtoastet brød med

rødløg, urtecreme, dild & citron

Salmon mousse with pepper on toasted bread with red onion, herbcream, dill and lemon

kr. 99,-​

Oksecarpaccio med ruccola, parmesan, trøffelolie, pinjekerner, balsamico glace & citron

Beef carpaccio, with rucola, parmesan, truffle oil, pine nuts, balsamico glacé & lemon

kr. 109,-

​Vitello Tonnato, tynde skiver af kalv med tunsauce & blomsterkapers

Vitello tonnato, veal with tuna sauce and flower capers

kr. 109,-

Fiskeanretning bestående af laksemousse med urtecreme, shasimitun med tangsalat, tigerrejer med thaidressing & lime samt friterede scampirejer med mild chilimayo
​Fish Serving with salmonmousse with herb creme,​​​ shasimitun with seaweed salad & tiger prawns with Thai dressing and lime & fried ​​​scampi shrimps with a sweet chili mayo

kr. 159,-

Rørt stenbidderrogn på toasted brød, serveres med rødløg, citron & friske urter                                                                                                                   kr. 109,-

Stirred lumpfish caviar on toast, served with red onions, lemon & fresh herbs​

Hovedretter

Main course

Dagens ret, hver dag fra kl. 17.30

The dish of the day, from 17.30

kr. 99,-

Dagens pasta

The pasta of the day

Dagspris

 Ugens ret​                                                                                                                                                                                                                                             Kr. 139,-
 The dish of the week

​Ugens suppe                                                                                                                                                                                                                                  Kr. 69/89,- 

Soup of the week

​Helstegt rødspætte med kartofler & persille- eller smørsauce                                                                                                                                               Dagspris

Fried plaice with potatoes and parsley sauce or butter sauc

Hvidvins/smør dampet filet af kulmule på bund af spidskål, gulerødder & porrer i julienne hertil små kartofler og sauce nage.

White wine/butter steamed hake filet on a bed of cabbage, carrots & leek with small potatoes and sauce nage.

Kr. 219,-

Nautilus Burger med mild chili dressing, salat, bløde løg, tomatrelish, syltede agurker

& håndskårne fritter.

Nautilus Burger with a mild chilidressing, salad, sautéed onions, tomatorelish & pickles

with French fries

kr. 159,-

Lammeskank med rosmarin og hvidløg serveres på cremet rodfrugtmos hertil sauce glace

Lamb shank with rosemary and garlic served on vegetablemash and sauce glace

             kr. ​199,-

Grillet Flat Iron steak med små urtemarinerede bagte kartofler & sauce Nautilus​

Grilled Flat Iron steak with potatoes and sauce Nautilus

200g      ​​​kr.​​219,-

Rosastegt kalveculotte med små bagte urtekartofler, sæsonens garniture & glace

Roasted loin of veal with herb potatoes, garniture of the season & glace

              kr. 219,-

Grillet Ribeye med kryddersmør, håndskårne fritter & sauce bernaise.

Ribeye with fries and sauce bernaise.

300g  kr. 329,-          

​Ovnstegt ½ kylling serveres med hjemmelavet agurkesalat, bagte herregårdskartofler & skysauce
​Roasted half chicken served with homemade cucumber salad, baked manor potatoes & gravy

​           Kr. 179,-

Ekstra tilbehør

Sidedishes

Ekstra fritter

Kr. 25,-​

Creme bernaise

Kr. 30,-​

Årstidernes blandede salat

Kr.35,-​

Salat som hovedret

Salad as main course

Cæsarsalat med romainesalat, grillet kylling, sprød seranoskinke, hjemmelavet

brødcroutoner, parmesanost & cæsardressing​​

Caesar salad with lettuce, chicken, crispy serano ham, homemade

croutons, parmesan cheese & dressing

kr.​139,-

​Gratineret gedeost med blomsterhonning på spæde salater med rødløg, peberfrugt,

​cherrytomater, solsikkekerner, bær, oliven, hjemmelavet pesto & dressing

​Gratin goat cheese with honey, crisp salads, red onions, sunflower seeds, berries

​Olives, pepperfruit, cherrytomatoes homemade pesto & dressing

kr. 139,-

“Tigeren, laksen & krebsen” på sprøde salater med cherrytomater, sukkerærter,

avokado, rødløg & dressing

Salad with tiger prawns, smoked salmon and crayfish with cherry tomato, sugar snaps,

avocado, onions and dressing

kr. 169,-

Desserter

Desserts​

 

Summerbird chokolade : Symphonie fra Summerbird (4 stk.)

Symphony of 4 small Danish chocolate from Summerbird

kr. 55,-

Dessert Gourmet; 3 små hjemmelavede smagsoplevelser

Symphony of 4 small Danish chocolate from Summerbird 

kr. 69,-

Isdessert med vanilje, chokolade & sorbet, med chokoladesovs, flødeskum & mandeltuilles

Ice dessert with vanilla, chocolate & sorbet, with chocolate sauce & whipped cream

kr. 69,-

Lun rabarberkage serveres med vaniljeis & flødeskum

Warm rhubarb cake served with vanila icecream & whipped cream.​

kr. 79,-

Pandekager med vaniljeis, hjemmelavet jordbærkompot & flødeskum

Pancakes with vanilla ice, homemade strawberry compote & whipped cream

kr. 79,-

Nautilus chokoladekage med sorbetis, serveret med chokolade sauce, frugt & flødeskum
​Chocolate cake with sorbet, chocolate sauce, fruit & whipped cream

kr. 79,-

Osteanretning

Cheeseplatter

Ostetallerken bestående af tre slags oste med tilbehør efter kokkens valg

Cheese platter with three kinds of cheese with accessory, chef's choice

kr. 89,-

Restaurant Nautilus

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356 - 2950 Vedbæk

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,1 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook