Månedens menu Oktober

​Alle dage fra kl. 17.30

Forret:

Cremet græskarsuppe med kokosmælk, røde linser,
chili & ingefær toppet med panderistede græskarkerner

Creamy pumpkin soup with coconut milk, red lentils,
chili, and ginger topped with pan roasted pumpkin seeds

Hovedret

Rosastegt kalveculotte med små urtebagte kartofler, garniture & svampesauce

Roasted veal with small baked potatoes, garnish & mushroom sauce

Ost:

​Tre slags oste med tilbehør efter kokkens valg

Cheese platter with three kinds of cheese with garniture, chef's choice

Dessert:

Petitfour af Gateau Marcel toppet med vaniljeis & chokoladesauce

Petitefour of Gateau Marcel topped with vanilla ice cream and chocolate sauce

Pris pr. person


Tre retter kr. 349,-
Fire retter Kr. 389,-

Restaurant Nautilus

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356 - 2950 Vedbæk

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,2 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook