Skt. Hans menu 2018

Lørdag d. 23. Juni

Forret

Hvide danske asparges & håndpillede rejer med friske ærteskud & sauce mousseline

Serveres med husets friskbagte brød

Eller

Nautilus carpaccio

Hovedret

                          Kalvemørbrad med nye danske kartofler vendt i smør og persille, grillede små gulerødder, sommerspidskål                                              bagte friske løg & sauce bordelaise tilsmagt ramsløg

eller

Smørstegt Rødspætte med nye kartofler urtecruditte & persillesauce

Dessert

Bagt rabarberkompot med mandel/marengs crumble, jordbær Panna cotta & pisket rabarbercreme

Pris pr. person to retter Kr. 398,-

Pris pr. person tre retter Kr. 429,-

Ost

Ostetriologi bestående af tre Danske oste :

Vesterhavsost

Danablu “Blue Ocean

”Midsommerost”

Serveres med hjemmebagt brød, kiks & hjemmebagt rugbrød samt tilbehør efter kokkens valg

Pris pr. person

Kr. 89,-

Ring venligst for bordbestilling på tlf. 45661882

Eller send en mail til: info@restaurant-nautilus.dk

Restaurant Nautilus

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356 - 2950 Vedbæk

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,1 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook