Sankt Hans aften 2017

Menu

Forret:

                            Varmrøget laksemousse anrettet på smørtoastet brød med hjertesalat, avocado/urtecreme,                 frisk dild, citron & kaviart​

eller

Nautilus Carpaccio

Hovedret:

                            Rosastegt kalvemørbrad med nye kartofler vendt i smør & persille, grillede små danske sommergulerødder & asparges, honning glaserede dadeltomater hertil sauce bordelaise

eller

Smørstegt rødspætte med nye kartofler, urtecruditte og smør/eller persillesauce

Pris pr. person

Kr. 369,-

* * * * *

​Ostetriologi:

Tre danske oste serveres med hjemmesyltede valnødder & kompot

"Vesterhavsost", fast med saltnister, god & kraftig smag

Danablu, "Blue ocean", modnet i 12-18 uger

"Benedict gylden kloster" fra Esrom med fin nøddeagtig smag

Pris pr. person:

Kr. 59,-

Dessert:

Crunchy marengs serveres med mascarponecreme, friske sommerbær, revet chokolade & finthakkede nødder

Pris pr. person

Kr. 49,-

​​

Kontakt os for bordreservation på 4566 1882


Restaurant Nautilus

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356 - 2950 Vedbæk

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,1 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook