Månedens menu August

Forret:

Rørt laksetatar med creme fraiche, æbler, kapers, radiser,
friske urter & agurk anrettet på smørtoastet brød toppet med frisesalat & ærteskud
Salmon tartar with cremefraise, apples, capers, radishes, fresh herbs & cucumber

​​

Hovedret:

Stegt kyllingebryst serveret med rabarberkompot, hjemmesyltet agurk, skysauce og

hjertesalat vendt i ”mormordressing”
Fried chicken breast served with rhubarb compote, homemade cucumber salad,

gravy sauce and heart salad in "grandmother dressing"

Ost:​Tre slags oste med tilbehør efter kokkens valg

Cheese platter with three kinds of cheese with garniture, chef's choice

Dessert:

Isdessert med chokoladeis, vaniljeis, ristede hasselnøddeflager & flødeskum

Ice cream dessert with chocolate ice cream, vanilla ice cream, roasted hazelnut flakes & whipped cream

Pris pr. person


To retter kr. 299,-

Tre retter kr. 349,-
Fire retter Kr. 369,-

Restaurant Nautilus

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356 - 2950 Vedbæk

Find vores smiley her​

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,2 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook