​Hyggelig restaurant ved vandet på Vedbæk Havn

Restaurant Nautilus ligger smukt placeret direkte på Vedbæk Strand – med udsigt over Øresund, Hven og havnen. Vores restaurant ved vandet har eksisteret siden 1990 og blev i 2005 overtaget af den nuværende ejer. Vi byder vores gæster velkomne i en hyggelig og afslappende atmosfære – både inde i restauranten og om på varme dage ude på den store terrasse ud mod stranden.

Vores spisested er nemt at komme til, da vi er beliggende tæt på offentlig transport. På havnen findes der desuden mange gratis parkeringsmuligheder. ​

Restaurant med a la carte og take-away

I vores hyggelige restaurant ved vandet kan vi bl.a. tilbyde:

  • ​En god frokost
  • 3- og 4-retters aftenmenu
  • A la carte menu

Maden nydes indendørs eller udendørs med en skøn udsigt. Du kan også nyde maden hjemme hos dig selv, hvis du ønsker take-away. Er I et større selskab, arrangerer vi gerne festen for jer. Vi har nemlig nogle hyggelige festlokaler, som vi udlejer til selskaber såsom konfirmation, fødselsdag, barnedåb og meget andet.

Kontakt os for at høre mere eller bestille bord

Ønsker du at reservere et bord på vores restaurant ved vandet, eller vil du gerne høre mere om mulighederne for at leje et festlokale? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have til vores restaurant eller menu.

Ring til os i dag på telefon: 45 66 18 82 eller send en mail til: info@restaurant-nautilus.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi restauranten på adressen: Vedbæk Strandvej 356, 2950 Vedbæk. 

Vi glæder os til at se dig!​

Åbningstider

Hver dag

fra kl 12:00-23:00
​(Køkkenet lukker kl 21.00)

Vi har fået 4,2 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook