Forret:

Håndpillede rejer på friske grønne asparges med mousseline creme & husets hjemmebagte brød

​Eller
Oksecarpaccio med trøffelolie, parmesanost, pinjekerner & rucola

​Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med råstegte kartofler
Hjemmelavet svampe mayonnaise & lyngrillede gulerødder
Haricots verts med karamelliseret rødløg & feta


Eller

Smørstegt rødspætte med nye danske kartofler hertil smør eller persillesauce

Ost:

Vesterhavsost med jordbærkompot, syltede valnødder på husets brød

Dessert:
Nautilus brownie med mørk chokolade, vaniljeis, danske jordbær & mascarponecreme med bær


To retter Kr. 398,-
Tre retter Kr. 429,-
Fire retter Kr. 469,-

Åbningstider

Hver dag

Frokost: 12-16 // Aften fra kl 17:30

Vi har fået 4,2 ud af 5 stjerner baseret på mere end 103 anmeldelser på Facebook